سیب سلامت

سیب سلامت

  • بدون دیدگاه
  • 86 بازدید
سیب سلامت

سیب سلامت در واقع نشان و علامت سازمان غذا و دارو است. سازمان غذا و دارو این نشان را بر روی محصولاتی قرار می دهد که فاکتورهای سلامتی، که این سازمان تعیین کرده است را داشته باشند. در این مقاله قصد داریم به بررسی لوگوی سیب سلامت و همچنین سایر نکات پیرامون این نشان بپردازیم.

مفهوم نشان سیب سلامت

به دلیل این که سیب نشانه ی سلامتی است، سازمان غذا و دارو این نشان را برگزیده است. این نماد از دو رنگ آبی و سبز تشکیل شده است.

برگ سبز  که به شکل چشم در میان لوگوی سیب سلامت و به رنگ سبز طراحی شده بیانگر نظارت سازمان غذا و دارو در جهت سلامت مصرف کننده ها است.

اگر دقت کنید این سیب به شکل حروف F , D  طراحی شده است که در سمت چپ F  حرف اول  FOOD   به معنای غذا است. و در سمت راست D حرف اول کلمه ی DRUG به معنی دارو می باشد.

نشان سیب سلامت به چه محصولاتی داده می شود:

  • دارای پروانه ساخت باشند.
  • موارد اعلام شده از سوی سازمان غذا و دارو را رعایت کرده باشند.
  • نبود مواد افزودنی شیمیایی مصنوعی در آن ها
  •  رساندن میزان کالری فرآورده به حداقل مقدار ممکن
  • تا جایی که می شود عوامل خطرناک مثل اسیدهای چرب ترانس و… در آن نباشد.
  • کم کردن نمک تا جای ممکن
  • تا جای ممکن استفاده از مواد اولیه طبیعی
  • محصولات باید عاری از سموم دفع آفات نباتی و داروهای دامپزشکی و… باشند.

 وظیفه سازمان غذا و دارو

سازمان غذا و دارو، مسئول حفاظت از سلامت عمومی با حصول اطمینان از ایمنی، کارآیی و امنیت مواد غذایی و داروهای دامپزشکی، محصولات زیستی و وسایل پزشکی است. این سازمان همچنین مسئول تنظیم تولید، بازاریابی و توزیع مواد غذایی برای محافظت از سلامت عمومی است. سازمان غذا و دارو ، مسئول پیشرفت سلامت عمومی نیز می باشد، همچنین سازمان غذا و دارو با کمک به سرعت نوآوری هایی که محصولات پزشکی را موثر، ایمن تر و مقرون به صرفه تر می سازد  به پیشرفت سلامت عمومی مردم کمک می کند و با کمک به مردم می تواند به اطلاعات دقیق و مبتنی بر دانش که برای استفاده و نگهداری و بهبود محصولات پزشکی مورد استفاده قرار می گیرند برسد. این سازمان در ۱۳۸۹ تشکیل شد. مسولیت مدیریت و نظارت بر این سازمان بر عهده معاون غذا و دارو وزارت بهداشت می باشد.

برخی از وظایف سازمان غذا و دارو

  • حفاظت از سلامت عمومی با اطمینان از این که مواد غذایی ایمن، سالم، بهداشتی و مناسب هستند.
  • حصول اطمینان از اینکه داروهای انسانی و دامپزشکی و واکسن ها و سایر محصولات بیولوژیکی و دستگاه های پزشکی که برای استفاده انسانی استفاده می شود، بی خطر و موثر هستند.
  • اطمینان از ایمن و مناسب بودن لوازم آرایشی و مکمل های غذایی.
  • پیشبرد سلامت عمومی با کمک به سرعت تکنولوژی های این زمینه
  • احیاء دارو و محصولات گیاهی و استفاده از آن ها
  • اعطای مجوز و پروانه های بهداشتی
  • خرید و تهیه مواد غذایی و دارویی
  • تعیین تعرفه های دولتی و خصوصی
برچسب‌ها:

ویدیوی هفته

پیشنهاد مدیریت

موم عسل و نحوه ساخت را چه شکلیه
  • بدون دیدگاه
  • 278 بازدید
درباره زنبورعسل
  • بدون دیدگاه
  • 247 بازدید
یبوست با عسل طبیعی درمان کنید
  • بدون دیدگاه
  • 191 بازدید
نکات نگهداری عسل
  • بدون دیدگاه
  • 200 بازدید
خواص گرده گل برای سلامتی انسان
  • بدون دیدگاه
  • 211 بازدید
درمان سرطان
  • بدون دیدگاه
  • 279 بازدید
حفظ خونسردی
  • بدون دیدگاه
  • 227 بازدید
تنظیم کلسترول خون
  • بدون دیدگاه
  • 200 بازدید
افزودن میل جنسی
  • بدون دیدگاه
  • 180 بازدید
درمان آکنه
  • بدون دیدگاه
  • 203 بازدید
تقویت گوارش بدن
  • بدون دیدگاه
  • 194 بازدید
تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بدون دیدگاه
  • 181 بازدید
رفع خراش و سوختگی
  • بدون دیدگاه
  • 187 بازدید
رفع شوره سر
  • بدون دیدگاه
  • 207 بازدید
بهبود خواب
  • بدون دیدگاه
  • 223 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشترک خبرنامه شوید