تفاوت عسل اُرگانیک با عسل طبیعی

تفاوت عسل اُرگانیک با عسل طبیعی

  • بدون دیدگاه
  • 145 بازدید
تفاوت عسل اُرگانیک با عسل طبیعی

عسل اُرگانیک چیست؟ چه فوایدی دارد و چگونه میتوانیم آن را تهیه کنیم و در ادامه به این سوال پاسخ دهیم که آیا عسل اُرگانیک با عسل طبیعی تفاوتی دارد؟

عسل طبیعی را در حالت منحصر به فرد آن میتوان عسل محسوب کرد چون توسط زنبورها درست شده است. متضاد عسل طبیعی، عسل مصنوعی است که در حال حاضر درباره آن هیچ بحثی نداریم. همچنین ممکن است به عسل افزودنی هایی بزنند که آن را از حالت طبیعی اش خارج کند.

«اُرگانیک» اصطلاحی است که برای توصیف روش پرورش یا تولید محصول بکار برده میشود. عسل طبیعی میتواند بر اساس آئین نامه وزارت کشاورزی، هم اُرگانیک و هم غیر ارگانیک محسوب شود.

تفاوت عسل ارگانیک با عسل طبیعی؟

عسل اُرگانیک چیست؟

در بیشتر مواقع هنگامی که عسل از محل اصلی یعنی کندو گرفته میشود اُرگانیک است. برای اینکه خوراکی ارگانیک محسوب شود باید:

  • در خاک دست نخورده تولید شود.
  • در آن اصلاح و تصرفی صورت نگیرد.
  • از محصولات مرسوم یا محصولات غیر ارگانیک جدا بماند.
  • هیچ آفت کش غیر طبیعی، ژنهای زیست-مهندسی یا دیگر محصولات مصنوعی نباید در آماده سازی یا نگهداری عسل استفاده شود.

وقتی عسل بطور ایمن از کندو جمع آوری میشود، هنوز در مرحله ارگانیک قرار دارد. عسل ممکن است شامل اسپور (هاگ/تخم باکتری یا قارچ) هایی باشد که می توانند عفونتی مرگبار به نام بوتولیسم ایجاد کند.

عسل ارگانیک

برای پیشگیری از این عفونت، احتمالا عسل را پاستوریزه میکنند یا آن را تا جایی که باکتری از بین برود حرارت میدهند. این فرآیند اگر طبق استانداردهای وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) انجام شود، تأثیری بر حالت ارگانیک عسل نمیگذارد. افرادی که به دنبال طبیعی ترین و ارگانیک ترین حالت عسل باشند، معمولا عسل خام میخرند.

عسل اُرگانیک چه تفاوتی با عسل طبیعی دارد؟

از گذشته تاکنون از عسل طبیعی در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شده که مهم ترین خاصیت عسل طبیعی، ضدمیکروب بودن آن است. درحالی که عسل یک ماده کاملا خوراکی است و قاعدتا بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب ها باشد، ولی میکروب ها در معرض عسل طبیعی نابود شده و اجساد آن ها نیز به مرور از بین می روند. زیرا عسل طبیعی حاوی آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز است.

عسل طبیعی که توسط زنبورها تولید میشود. زنبورداران آن را جمع آوری می کنند و برای عرضه به مشتری بسته بندی میشود. تا موقعی که عسل جمع آوری و در بسته بندی قرار میگیرد کاملا طبیعی است.

هر کار اضافه ای که کمپانی یا زنبوردار بعد از جمع آوری با عسل انجام دهد میتواند آن را از حالت طبیعی به غیر طبیعی تبدیل کند. عسل طبیعی که حداقل فرآوری روی آن انجام شده میتواند ارگانیک محسوب شود، اما مهر گواهی ارگانیک USDA را دریافت نمیکند.

عسل ارگانیک و طبیعی

عسل غیر طبیعی و غیر ارگانیک

افزودن مواد نگهدارنده، طعم دهنده ها یا استفاده از زنبورهایی که ژن آنها ارتقا داده شده، در بیشتر موارد عسل را هم غیر ارگانیک و هم غیر طبیعی میکند. انجمن تغذیه آمریکا ادعا دارد بعضی طعم دهنده های طبیعی ممکن است تمامیت عسل را حفظ کنند. این بخاطر این است که سازمان غذا و دارو (FDA) هیچ توضیح مشخصی درباره اینکه مواد طبیعی کدام اند نداده است.

اضافه کردن انواع توت تازه یا هرگونه مواد طبیعی دیگر به عسل، میتواند طعم آن را عوض کرده اما تمامیت طبیعی عسل را حفظ کند. وقتی ماده ای مصنوعی مثل رنگ شیمیایی یا شکر کارخانه ای به عسل اضافه شود عسل دیگر طبیعی نیست.

برچسب‌ها:, ,

ویدیوی هفته

پیشنهاد مدیریت

موم عسل و نحوه ساخت را چه شکلیه
  • بدون دیدگاه
  • 198 بازدید
درباره زنبورعسل
  • بدون دیدگاه
  • 181 بازدید
یبوست با عسل طبیعی درمان کنید
  • بدون دیدگاه
  • 136 بازدید
نکات نگهداری عسل
  • بدون دیدگاه
  • 141 بازدید
خواص گرده گل برای سلامتی انسان
  • بدون دیدگاه
  • 151 بازدید
درمان سرطان
  • بدون دیدگاه
  • 216 بازدید
حفظ خونسردی
  • بدون دیدگاه
  • 171 بازدید
تنظیم کلسترول خون
  • بدون دیدگاه
  • 143 بازدید
افزودن میل جنسی
  • بدون دیدگاه
  • 126 بازدید
درمان آکنه
  • بدون دیدگاه
  • 152 بازدید
تقویت گوارش بدن
  • بدون دیدگاه
  • 137 بازدید
تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بدون دیدگاه
  • 125 بازدید
رفع خراش و سوختگی
  • بدون دیدگاه
  • 132 بازدید
رفع شوره سر
  • بدون دیدگاه
  • 157 بازدید
بهبود خواب
  • بدون دیدگاه
  • 168 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشترک خبرنامه شوید